Stefan Swärd snart på twitter

Stefan Swärd » Blog Archive » Nyhet: Missionskyrkan hjälper mig att börja twittra – Allt mellan himmel och jord.

För att va tydlig så är det Amen.se som hjälper Stefan. Eftersom jag numera även jobbar på Missionskyrkan med liknande saker som här (mer om det inom kort) så är det inte alltid lätt att hänga med på vad som hör vart.

Det ska bli kul att träffa Stefan och gå igenom twitter med honom iaf. Med tanke på hur han sköter sin blogg så lär han ha alla möjligheter att både nå ut och skapa mycket nya kontakter.

Är du också nyfiken på att börja twittra så rekommenderar jag att du tar en titt på Emanuel Karlstens enkla guide till twitter. Hör gärna av dig till mig, jag heter @brynte, så hjälper jag gärna till också!

Och. Stefan kommer finnas på @stefansward såklart. Börja följ honom redan nu, så får han ett gott välkomnande!